Ga naar de inhoud

Zoekmachine optimalisatie

Een goede online vindbaarheid is van cruciaal belang voor iedere organisatie. Op die manier weten bezoekers en potentiële klanten uw website te bereiken. Daarvoor is het belangrijk dat u wordt gevonden op relevante zoekwoorden die aansluiten bij uw website. Het inzetten van zoekmachine optimalisatie kan een krachtig hulpmiddel zijn om zoveel mogelijk traffic te genereren. Aan de hand van een gedegen SEO strategie is het mogelijk om uw online doelstellingen te behalen en succesvol te zijn.

Door uw website te optimaliseren wordt de vindbaarheid binnen zoekmachines verhoogd. Zo kunt u op een organische manier verkeer trekken en daarmee is het onderdeel van een duurzame online strategie. Waar Google Adwords simpelweg uit gaat zodra u stopt met zoekmachine adverteren, blijven met SEO uw organische posities altijd behouden!

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit drie hoofdelementen: techniek, content en inkomende links en vermeldingen. Door deze drie elementen optimaal samen te laten werken zal de relevantie en de autoriteit van uw website vergroot worden op de zoekwoorden die relevant zijn aan uw website of webshop.

Wat is SEO?

SEO is een Engels begrip dat staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. SEO betreft het optimaliseren van diverse website-technieken en elementen die gericht zijn op het verbeteren van de positie van een website binnen de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Onder SEO vallen onder andere technische optimalisaties, content optimalisaties en de opbouw van autoriteit via linkbuilding.

Voordelen SEO optimalisatie

– Het vergroot de online vindbaarheid van uw website
– Positieve resultaten op de lange termijn
– Het is een duurzame investering
– De effecten zijn goed meetbaar
– Meer traffic genereren

Linkbuilding

Linkbuilding is één van de drie pijlers binnen zoekmachine optimalisatie en vormt daarmee een belangrijk aandeel in de organische resultaten voor een website.

Technische SEO

Techniek behoort, samen met content en autoriteit, tot de belangrijkste pijlers binnen zoekmachine optimalisatie.

Strategische planning

Zoekwoorden

We zullen een uitgebreid onderzoek doen naar zoekwoorden die interessant zijn voor de website om meer (relevant) verkeer te genereren. We doen onderzoek naar zowel short tail als long tail zoekwoorden om zo het resultaat te maximaliseren.

On-page SEO

Aan de hand van het uitgevoerde zoekwoordonderzoek optimaliseren we de content op de website. De technische elementen zullen ook geanalyseerd en geoptimaliseerd worden om zo een optimaal resultaat te behalen.

Off-page SEO

Nu alles op de website zelf goed ingericht is zullen we ons bezig gaan houden met het analyseren van het huidige backlinkprofiel en zullen we deze gaan optimaliseren en aanvullen door middel van een linkbuilding campagne.

Zoekmachine optimalisatie

Onze pakketten

Vanaf
€199
Per Maand
Basic
Vanaf
€399
Per maand
Pro
Vanaf
€599
Per maand
Ultimate

With Max

Wij staan naast de klant om samen te groeien