Ga naar de inhoud

Website of webshop laten maken

Of u nu een eenvoudige start-up website met een professioneel ontwerp nodig heeft of een webshop wilt maken dat echt opvalt in het veld – wij kunnen uw wens realiseren dat werkt voor desktop, tablet en mobiel.

Iedere onderneming is uniek. Daarom maken wij uw nieuwe website of webshop volledig op maat. We gebruiken bewezen tactieken om uw website of webshop aantrekkelijk te maken voor zowel uw bezoekers als Google. Reken daarom op een uniek webdesign, met conversie verhogende ‘call-to-actions’ en Google-vriendelijke landingspagina’s.

Ontwerp

Een goed ontworpen website of webshop levert meer respons op en de bezoeker zal sneller terugkomen. Ons vak webdesign is erop gericht om uw huisstijl het beste tot zijn recht te laten komen. Naast een goed uiterlijk gaat het vooral ook om de hoofdfunctie. Bezoekers van uw website of webshop moeten uw klanten worden. Uw klanten of potentiële klanten moeten na het bezoeken van uw website of webshop een goed idee hebben van wat uw bedrijf aanbiedt. Het moet daarom overzichtelijk en duidelijk zijn qua inrichting en structuur. We houden allemaal van mooi, maar tenslotte willen we toch ook inhoud?

Eigen beheer

Wanneer de website of webshop eenmaal online staat, zal u bepaalde gedeeltes regelmatig willen aanpassen. Informatie die u wilt presenteren kan veranderen, zoals bijvoorbeeld een menu- of wijnkaart van een restaurant, of de producten en diensten die u aanbiedt. Met een cms (content management systeem) kunt u zelf veranderingen doorvoeren op allerlei gebied. Het cms wordt in overleg met u samengesteld.

Hosting

Na het maken van de website  of webshop ben je er natuurlijk nog niet, een website moet namelijk ook te vinden zijn op het internet. Dit is dan ook waar hosting een centrale rol zal gaan spelen. Bij With Max Agency kunt u uw ‘plekje’ op het internet eenvoudig huren. Dit zorgt ervoor dat uw site goed zal draaien, door onze uitstekende servers bent u voorzien van een veilige en vooral betrouwbare webhosting. 

Een mooie, strakke en goed ontworpen website of webshop is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf maar als niemand komt kijken is al het werk voor niets. Het wordt steeds belangrijker voor bedrijven om snel en gemakkelijk gevonden te worden in zoekmachines, iedereen vecht om pagina 1 in Google omdat de meeste mensen niet verder kijken dan pagina 2 of maximaal 3. Lees hier meer over zoekmachinemarketing!

Website of webshop laten maken

Onze pakketten

Vanaf
€999
Silver
Vanaf
€1999
Gold
Vanaf
€2999
Platinum

With Max

Wij staan naast de klant om samen te groeien