Previous
Next

Web Design

Of u nu een eenvoudige start-up website met een professioneel ontwerp nodig heeft of iets wilt maken dat echt opvalt in het veld – we kunnen een geweldig WordPress-webdesign voor u maken dat werkt voor desktop, tablet en mobiel.

Iedere onderneming is uniek. Daarom maken wij uw nieuwe website volledig op maat. We gebruiken bewezen tactieken om uw website aantrekkelijk te maken voor zowel uw bezoekers als Google. Reken daarom op een uniek webdesign, met conversie verhogende ‘call-to-actions’ en Google-vriendelijke landingspagina’s.

Ontwerp

Een goed ontworpen website levert meer respons op en de bezoeker zal sneller terugkomen. Ons vak webdesign is erop gericht om uw huisstijl in uw website het beste tot zijn recht te laten komen. Naast een goed uiterlijk gaat het bij een website vooral ook om de hoofdfunctie. Bezoekers van uw website moeten uw klanten worden. Uw klanten of potentiële klanten moeten na het bezoeken van uw website een goed idee hebben van wat uw bedrijf aanbiedt. De website moet daarom overzichtelijk en duidelijk zijn qua inrichting en structuur. We houden allemaal van mooi, maar tenslotte willen we toch ook inhoud?

De website in eigen beheer?

Wanneer de website eenmaal online staat, zal u bepaalde gedeeltes van uw website regelmatig willen aanpassen. Informatie die u wilt presenteren kan veranderen, zoals bijvoorbeeld een menu- of wijnkaart van een restaurant, of de producten en diensten die u aanbiedt. Met een cms (content management systeem) achter uw website kunt u zelf veranderingen doorvoeren op allerlei gebied. Het cms wordt in overleg met u samengesteld.

Hosting

Na het maken van de website ben je er natuurlijk nog niet, een website moet namelijk ook te vinden zijn op het internet. Dit is dan ook waar hosting een centrale rol zal gaan spelen. Bij With Max Agency kunt u uw ‘plekje’ op het internet eenvoudig huren. Dit zorgt ervoor dat uw site goed zal draaien, door onze uitstekende servers bent u voorzien van een veilige en vooral betrouwbare webhosting. 

Een mooie, strakke en goed ontworpen website is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf maar als niemand komt kijken is al het werk voor niets. Het wordt steeds belangrijker voor bedrijven om snel en gemakkelijk gevonden te worden in zoekmachines, iedereen vecht om pagina 1 in Google omdat de meeste mensen niet verder kijken dan pagina 2 of maximaal 3. Lees hier meer over zoekmachinemarketing

Volledig responsief

We weten dat internet niet langer alleen op de desktop staat. We leggen veel nadruk op responsief ontwerp, wat ervoor zorgt dat kijkers de best mogelijke browse-ervaring krijgen op desktop, tablet en mobiel.

Uniek design

Omdat we weten dat uw bedrijf verschilt van elk ander bedrijf, maken wij een uniek ontwerp dat perfect bij u en uw klanten past. Samen creëren we een unieke website waar uw potentiële klanten zich goed bij zullen voelen.

Makkelijk te gebruiken

Omdat we weten dat uw bedrijf verschilt van elk ander bedrijf. We maken een uniek WordPress-webdesign dat perfect bij u en uw klanten past. Met meer dan 10 jaar ervaring weten we wat werkt in design.