Ga naar de inhoud

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen uw doel en creëren daarom voor ieder bedrijf een unieke strategie!

Online marketing is het onderdeel van marketing dat gebruikmaakt van online gebaseerde digitale technologieën zoals onder andere SEO (zoekmachine optimalisatie) en social advertising (Facebook, Instagram en Snapchat etc.) om producten en diensten te promoten.

Het inzetten van een online marketingkanalen vereist immers de nodige kennis van zaken. Bovendien is het van belang om te weten hoe SEO en online adverteren zich tot elkaar verhouden om vervolgens tot een succesvolle campagne te komen. Bij veel bedrijven bestaat de ‘core-business’ niet uit marketing, maar uit andere dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Wij staan graag naast u om samen doelstellingen te realiseren en volledige ondersteuning te bieden op gebied van online marketing. Kortom kunt u zich hierdoor blijven focussen op uw core-business en wij op uw online marketing!

With Max werkt met maandelijkse pakketten. In deze pakketten zit de tijd die wij voor onze werkzaamheden nodig hebben. Bij het bepalen van de doelstelling adviseren wij u over het aantal uur dat wij nodig achten om uw doelstelling te halen.

In de abonnementen hebben we tijd voor social advertising, Google advertising en zoekmachine optimalisatie. Het grote verschil tussen de pakketten is de tijd die wij besteden voor het behalen van uw doelstelling. Ook is uit onderzoek gebleken dat een maandelijkse bedrag voor veel ondernemers meer gewaardeerd wordt dan totale betaling op het begin van een samenwerking, en dat voordat er überhaupt online vooruitgang geboekt is.

In overleg is het ook mogelijk bij het ‘Pro’ en ‘Ultimate’ abonnement om voor een eenmalige betaling te kiezen. Wij zullen in dit geval op maat een offerte opstellen met hierin de gewenste diensten en doelstellingen.

Nee, de prijzen zijn exclusief advertentiekosten. Ook exlcusief BTW. Na het verrichten van een analyse en het maken van een strategie maken wij een schatting van de advertentiekosten. Echter, na overleg hierover bepaalt u uiteindelijk wat er wordt geïnvesteerd.

Uiteraard, bij With Max werken we op basis van pakketten waarmee wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. In sommige gevallen kan het zo zijn dat onze abonnementen qua tijd niet goed aansluiten op de klant, in dat geval zijn er mogelijkheden voor een custom pakket waarbij wij minimaal 15 uur per maand intensief bezig zullen zijn. De custom pakketten zijn beschikbaar v.a. €899.