Diensten

Wij begrijpen uw doel en creëren daarom voor ieder bedrijf een unieke strategie!
€199
Per Maand
Basic
€399
Per maand
Pro
€599
Per maand
Ultimate

Veelgestelde vragen

Digital (online) marketing is het onderdeel van marketing dat gebruikmaakt van online gebaseerde digitale technologieën zoals onder andere SEO (search engine optimization) en social media marketing (Facebook, Instagram en Snapchat etc.) om producten en diensten te promoten.

Wij bieden bij het Ultimate abonnement de realisatie van een website. Deze website zullen wij vervolgens in die periode ontwikkelen. Wij werken met WordPress en Elementor Pro, bij webshops maken wij ook gebruik van WooCommerce. Wij werken uw site pas uit wanneer u tevreden bent over het ontwerp. De website wordt bovendien ook SEO ingericht, dit maximaliseert vervolgens het verkeer vanuit de zoekmachines zoals Google en Bing!

Het inzetten van een online marketingkanalen vereist immers de nodige kennis van zaken. Bovendien is het van belang om te weten hoe SEO en online adverteren zich tot elkaar verhouden om vervolgens tot een succesvolle campagne te komen. Bij veel bedrijven bestaat de ‘core-business’ niet uit marketing, maar uit andere dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Wij staan graag naast u om samen doelstellingen te realiseren en volledige ondersteuning te bieden op gebied van online marketing. Kortom kunt u zich hierdoor blijven focussen op uw core-business en wij op uw digital marketing!

Nee, de prijzen zijn exclusief advertentiekosten. Ook exlcusief BTW. Na het verrichten van een analyse en het maken van een strategie maken wij een schatting van de advertentiekosten. Echter, na overleg hierover bepaalt u uiteindelijk wat er wordt geïnvesteerd.

With Max werkt met maandelijkse pakketten. In deze pakketten zit de tijd die wij voor onze werkzaamheden nodig hebben. Bij het bepalen van de doelstelling adviseren wij u over het aantal uur dat wij nodig achten om uw doelstelling te halen.

In de abonnementen hebben we tijd voor social media marketing, SEO, SEA en web design. Het grote verschil tussen de pakketten is de tijd die wij besteden voor het behalen van uw doelstelling. Ook is uit onderzoek gebleken dat een maandelijkse bedrag voor veel ondernemers meer gewaardeerd wordt dan totale betaling op het begin van een samenwerking, en dat voordat er überhaupt online vooruitgang geboekt is.

In overleg is het ook mogelijk bij het ‘Pro’ en ‘Ultimate’ abonnement om voor een eenmalige betaling te kiezen. Wij zullen in dit geval op maat een offerte opstellen met hierin de gewenste diensten en doelstellingen.

Uiteraard, bij With Max werken we op basis van abonnementen waarmee wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. In sommige gevallen kan het zo zijn dat onze abonnementen qua tijd niet goed aansluiten op de klant, in dat geval zijn er mogelijkheden voor een custom pakket waarbij wij minimaal 15 uur per maand intensief bezig zullen zijn. De custom pakketten zijn beschikbaar v.a. €799.