Ga naar de inhoud

Google advertising

Adverteren op Google, ook wel SEA genoemd.

Als consumenten of bedrijven informatie zoeken, een aankoop willen doen of ergens heen willen, maken ze gebruik van zoekmachines als Google. Met SEA, of Search Engine Advertising, is het mogelijk om op zoekmachines uw producten en services onder de aandacht te brengen. Door op het juiste moment met tekst, beeld of videoadvertenties uw doelgroep te prikkelen kunt u ze verleiden tot conversie.

U heeft een nieuwe website of nieuwe actie en u wilt snel bezoekers krijgen. SEO ziet u als een lange termijninvestering, maar daarnaast wilt u ook direct resultaat boeken. In dat geval kan SEA oftewel het adverteren met Google Adwords een oplossing zijn. U heeft alleen geen idee waar u moet beginnen, er de tijd niet voor of u vind het te spannend om met advertentiebudgetten om te gaan. In dat geval kunnen wij u helpen en kunt u uw Adwords campagnes aan ons uitbesteden.

Wat kan SEA voor uw organisatie betekenen?

Om te ontdekken hoe we SEA effectief voor u kunnen inzetten, onderzoeken we in een marketing analyse het zoekgedrag van potentiële klanten en bestuderen we uw concurrenten. Tijdens deze analyse werken wij nauw samen met uw productspecialisten. Op basis daarvan ontwikkelen we een strategie waarmee we doelgericht kunnen adverteren en uw rendement maximaliseren.

We maken uw marketing resultaten meetbaar en inzichtelijk, zodat u exact weet wat het rendement is van de Search Engine Advertising campagnes. We nemen uw organisatie mee in onze up-to-date expertise door middel van kennisdeling en transparante rapportages.

Onze Google Ads aanpak

Het antwoord is simpel: bereiken en overtuigen. We bereiken je doelgroep door slim gebruik te maken van targeting opties, zoals geotargeting en leeftijden. Zo betalen we alleen voor relevante bezoekers.

Gemiddeld verlaat 96% van je bezoekers de website zonder actie te ondernemen. Door remarketing in te zetten, overtuigen we deze bezoekers alsnog. Van display banners en Gmail Ads tot YouTube video ads. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf top-of-mind blijft in uw doelgroep. 

Waar u zich geen zorgen over hoeft te maken, want wij doen het voor u...

 
  • Opzetten Google Ads account
  • Google Analytics koppelen (en opzetten indien nodig)
  • Doelen instellen in Google Analytics
  • Google Search Console koppelen (en opzetten indien nodig)
  • Opstellen campagnes in Google Ads a.d.h.v. zoekwoorden
  • Schrijven van pakkende advertentieteksten
  • Advies m.b.t. landingspagina’s
  • Monitoren van de resultaten: conversies en CTR
  • Optimaliseren van de campagnes
  • Rapportage voor u verzorgen

Remarketing

Veel mensen twijfelen en oriënteren online voordat ze tot een aankoop overgaan. Een online winkel is namelijk altijd open en kopen kan altijd later. Dat creëert uitstelgedrag. En dat is precies waar remarketing op inspeelt: twijfelende klanten overtuigen.

Iemand die op het laatste moment afhaakt, maar wel bereid is om tot actie over te gaan? We kunnen steeds nauwkeuriger deze websitebezoekers in kaart brengen. Hierdoor tonen we aan elke bezoeker een relevante boodschap.

Strategische planning

Onderzoek

Net zoals bij SEO begint ook SEA met een gedegen zoekwoordenonderzoek en concurrentie analyse. Op basis hiervan wordt een voorstel gemaakt voor de te volgen strategie.

Campagnes instellen

Vanuit de analyse gaan wij een of meerdere campagnes opstellen. Per campagne is er één doel. Om dit doel te bereiken gaan wij verschillende zoekwoorden, advertenties en eventueel doelgroepen testen.

Optimaliseren

Het vertrekpunt van de campagnes zijn altijd de best practices die al bekend zijn. Maar het kan altijd beter. Daarom worden de campagnes periodiek gemonitored en geoptimaliseerd.

Google advertising

Onze pakketten

Vanaf
€199
Per Maand
Basic
Vanaf
€399
Per maand
Pro
Vanaf
€599
Per maand
Ultimate

With Max

Wij staan naast de klant om samen te groeien